Lovende woorden van Mahinda Rajapakse, president van Sri Lanka, voor de nieuwe stoelen van Leadcom Seating in de Empire Cineplex of Ceylon-bioscopen. De zalen wachten NU op u.

Met gepaste trots kunnen wij melden dat het project van Leadcom Seating om de Cineplex of Ceylon-bioscopen van nieuwe stoelen te voorzien is afgesloten en dat de bezoekers kunnen komen!

De Empire Cineplex in Arcade Independence Square is de eerste kleine en luxe bioscoop in Sri Lanka van de Ceylon Theatres Group. De nieuwe bioscoop werd geopend door Mahinda Rajapakse, de president van Sri Lanka. De bioscoop biedt een unieke filmbeleving in een omgeving die knusser en luxueuzer is dan ooit. De Gold Cinema-zaal telt 20 VIP verstelbare stoelen en de Deluxe-zaal is voorzien van 70 stoelen met verstelbare rugleuning.

De verstelbare VIP-stoelen van het type MAESTRO LS-813, met uiterst comfortabele zitkussens en een functie om achterover te leunen, zorgen voor een nieuw niveau van filmbeleving. De stoelen met verstelbare rugleuning van het type CLAREMONT LS-11602 horen sinds hun introductie op de markt tot de topproducten van Leadcom Seating. President Mahinda Rajapakse stak twee duimen op nadat hij een kijkje had genomen in de zalen en de stoelen had uitgeprobeerd.

 

‘De Ceylon Theatres kunnen terugkijken op een geschiedenis van meer dan 85 jaar’, zegt Jason Zhang, directeur van Leadcom Seating. ‘Samenwerken met dit bedrijf was voor ons een eer en wij zijn er trots op betrokken te zijn geweest bij de nieuwe Cineplex-bioscoop. Wij verheugen ons beslist op een toekomstige samenwerking en ik wens iedereen heel veel plezier tijdens de voorstellingen.’

Als u geïnteresseerd bent in verdere informatie over onze MAESTRO- en CLAREMONT-stoelen, kunt u contact opnemen met de vertegenwoordiger van Leadcom of ons een e‑mail sturen. Wij zijn graag bereid u verder te helpen.