Hier volgt een selectie van bijzondere installaties die LEADCOM SEATING heeft uitgevoerd. Voor meer informatie over een project kunt u altijd contact opnemen met de vertegenwoordigers van LEADCOM. Neem een kijkje bij Leadcom Seating voor stoelen in bioscopen, schouwburgen, op luchthavens, in andere openbare ruimten en voor stoelen in lijn- en toerbussen. Wereldwijd nemen wij een vooraanstaande positie in als fabrikant van zitmeubilair. Ons bedrijf is uniek in die zin dat wij 99% van al onze materialen en producten in onze eigen werkplaatsen controleren en vervaardigen.

Stoelen in Bioscopen

Klanten die Leadcom Seating stoelen voor bioscopen of schouwburgen bestellen, krijgen de beschikking over uitzonderlijk comfortabele en ergonomisch gevormde producten met een ongeëvenaard lange levensduur. Maar wij gaan nog een stap verder en bieden onze klanten wereldwijd een uitgebreide serviceverlening. Vanaf uw eerste contact met ons over stoelen voor uw bioscoop of schouwburg verzorgen wij het complete traject en garanderen een perfecte installatie van uw stoelen. Ons streven is erop gericht de kosten van de stoelen te beperken, kwaliteit te bieden en een probleemloze installatie te verzekeren. Mensen betalen ervoor een film- of theatervoorstelling te zien en mogen dan ook comfortabele stoelen verwachten. Het uitgangspunt bij de productie van onze stoelen is ervoor te zorgen dat de toeschouwers een kunnen genieten van een theater- of filmvoorstelling in comfortabele stoelen.

Leverancier bioscoopstoelen

Leadcom Seating levert stoelen voor schouwburgen en bioscopen in vier modellen: volledig verstelbaar, met hoge rugleuning, vaste rug en VIP verstelbare modellen. Welke versie u ook kiest, alle modellen zijn comfortabel en beschikken over extra’s die de toeschouwers op prijs stellen, inclusief bekerhouders, draaitafeltjes, opbergvakken. Er is zelfs een love-seat optie bij een aantal stoelen. Met hun royale afmetingen zijn de bioscoop- en schouwburgstoelen van Leadcom berekend op uiteenlopende lichaamsmaten en zijn zo ontworpen dat zij de best mogelijke zithouding verzekeren. Ons professionele support team maakt de best mogelijke lay-out voor de beschikbare ruimte voor een ideale opstelling van de stoelrijen met veel beenruimte en een zo vrij mogelijk uitzicht op doek of toneel.

De beste bioscoopervaring

Stoelen, zoals onze Vipseats en recliners, bieden een unieke mate van comfort zodat de bezoekers een onvergetelijke filmavond kunnen beleven. De exclusieve collectie van Leadcom verstelbare stoelen voor bioscopen en schouwburgen zijn voorzien van een complete reeks van luxe accessoires, waaronder verschillende soorten bekerhouders, opbergvakken, draaitafeltjes en voetsteunen. De voetsteunen zijn zo gemonteerd dat de vloer onder de stoelen gemakkelijk schoon te maken is. Onze voordeligere opties, zoals de stoelen met verstelbare en vaste ruggen, beschikken niet over de luxe van de VIP verstelbare stoelen, maar zijn toch uiterst comfortabel als zij onder de juiste hoek worden gemonteerd. Gemakkelijk zitten, bakje popcorn of snoep en genieten van een spannende film, daar hebben de toeschouwers kaartjes voor gekocht. Met uitstekende en comfortabele bioscoop- en schouwburgstoelen tegen redelijke prijzen kan Ladcom Seating u helpen tegemoet te komen aan heel wat wensen van uw klanten.