Hier is een selectie van de prominente installaties van LEADCOM SEATING. Neem voor meer informatie over het project contact op met LEADCOM-verkoopvertegenwoordigers. Voor stoelen voor in het theater, luchthavenstoelen, touringcar- en busstoelen, en andere openbare zitoplossing, bezoekt Leadcom Seating. We zijn een wereldwijde marktleider in oplossingen voor openbare stoelen, uniek in het feit dat 99 procent van onze materialen en producten worden geïnspecteerd en geproduceerd in onze eigen exclusieve werkplaatsen.

Stoelen theater

Klanten die theaterstoelen bij Leadcom Seating kopen, zullen genieten van hoogwaardige stoelen die buitengewoon comfortabel, ergonomisch ontworpen en ongelooflijk duurzaam zijn. Leadcom Seating gaat verder dan alleen het aanbieden van hoogwaardige theaterstoelen, we zijn toegewijd aan het bieden van optimale service aan klanten wereldwijd. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt met betrekking tot uw vereisten voor theaterstoelen, garanderen we u dat we het project tot het einde zullen volgen en ervoor zullen zorgen dat uw theaterstoelen perfect zijn geïnstalleerd. We zijn hier om de kosten van theaterstoelen te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit ervan te verbeteren en een vlotte installatie te garanderen. Wanneer mensen betalen om een film of een theatervoorstelling te bekijken, verwachten ze dat ze comfortabel in hun theaterstoelen zitten. Met dit in gedachten, wijden we onszelf aan het vervullen van de behoefte aan comfort en het creëren van een onvergetelijke entertainmentervaring voor bioscoopbezoekers.

Leverancier theaterstoelen

De theaterstoelen die we aanbieden bij Leadcom Seating zijn er in drie verschillende modellen: schommelstoel, loungestoel, vaste rugleuning VIP-ligstoelen. Elke stoeloptie is comfortabel en biedt de voorzieningen die bioscoopbezoekers willen tijdens hun bioscoopervaring, waaronder bekerhouders, dienbladen, opbergvakken en love-seat-opties op specifieke stoelen. De theaterstoelen van Leadcom zijn ontworpen in een comfortabele breedte voor verschillende lichaamsgroottes en geconfigureerd in de uitstekende zitindeling. Ons professionele ondersteuningsteam creëert de uitstekende lay-out met ideale rijafstand, voldoende beenruimte en een minimaal geblokkeerde zicht.

Vipseats

Theaterstoelen zoals onze Vipseats bieden uniek comfort en luxe en creëren een onvergetelijke bioscoopervaring voor bioscoopbezoekers. De exclusieve collectie liggende theaterstoelen van Leadcom biedt een volledig assortiment luxe accessoires, zoals verschillende bekerhouders, opbergvakken, dienbladen en gemakkelijk schoon te maken voetsteunen, zodat medewerker het gebied onder de stoel eenvoudig kunnen opruimen. Onze meer kosteneffectieve opties zoals achterbank en vaste achterbank bevatten niet alle luxe van de Vipseats, maar ze zijn nog steeds uiterst comfortabel wanneer ze in de juiste hoeken worden geplaatst. U comfortabel voelen in uw theaterstoel is essentieel als u volledig wilt genieten van de interessante film waarvoor u betaald heeft terwijl u heerlijk kauwt op popcorn en snoep. Laat Leadcom Seating u helpen het meeste uit de filmervaring van uw klanten te halen met hoogwaardige, comfortabele, betaalbare theaterstoelen.