Bedenk dat computerschermen kleuren verschillend kunnen weergeven en dat er zich kleine verschillen kunnen voordoen bij de verschillende partijen. Op orders volgens aparte specificaties kan er een toeslag worden berekend. Neem contact op met de vertegenwoordiger van Leadcom Seating voor monsters voor aparte kleurstellingen of exact passende kleuren. Hij staat ook ter beschikking voor alle andere bijzonderheden.

Bedenk dat computerschermen kleuren verschillend kunnen weergeven en dat er zich kleine verschillen kunnen voordoen bij de verschillende partijen. Voor niet-standaard kleuren gelden minimum bestelhoeveelheden en een toeslag. Neem contact op met de vertegenwoordiger van Leadcom Seating voor monsters voor aparte kleurstellingen of exact passende kleuren. Hij staat ook ter beschikking voor alle andere bijzonderheden.

Standaard kleuren:

Kleuren met een minimale afname:

Kleuren voor de metalen delen van het vast gemonteerde meubilair van Leadcom voor auditoria en bioscopen, de standaardkleur is zwart. Voor andere kleuren dan zwart gelden minimale bestelhoeveelheden en een toeslag.

Kleuren voor Valder- en Lambton-meubilair voor luchthavens, de standaardkleur is zilvergrijs. Voor andere kleuren dan zilvergrijs gelden minimale bestelhoeveelheden en een toeslag.

Standaardkleuren voor de metalen delen van meubilair voor collegezalen en luchthavens, anders dan de Valder- en Lambton-series.

Standaard beitskleuren

Niet-standaard beitskleuren

Buitenkanten van de ruggen van het Hampton-meubilair voor auditoria

Auditoriumstoelen met geïntegreerde tafeltjes

Meubilair voor collegezalen en luchthavens, anders dan Valder- en Lambton-series.