Bedenk dat computerschermen kleuren verschillend kunnen weergeven en dat er zich kleine verschillen kunnen voordoen bij de verschillende partijen. Op orders volgens aparte specificaties kan er een toeslag worden berekend. Neem contact op met de vertegenwoordiger van Leadcom Seating voor monsters voor aparte kleurstellingen of exact passende kleuren. Hij staat ook ter beschikking voor alle andere bijzonderheden bij stoffering voor bioscoopstoelen.

Bedenk dat computerschermen kleuren verschillend kunnen weergeven en dat er zich kleine verschillen kunnen voordoen bij de verschillende partijen. Voor niet-standaard kleuren gelden minimum bestelhoeveelheden en een toeslag. Neem contact op met de vertegenwoordiger van Leadcom Seating voor monsters voor aparte kleurstellingen of exact passende kleuren. Hij staat ook ter beschikking voor alle andere bijzonderheden.

Standard color:

Colors requires minimum quantity:

Metaalkleuren voor collegezaal en wachtruimte zitplaatsen:

Standaardkleuren: LSC-WS316N, JS-101, JS-105, JS-106

Metaalkleuren voor auditorium- en bioscoopstoelen:

Standaard kleur:

Premium kleuren met MOQ en upgrade vergoeding:

Standaard beitskleuren

Niet-standaard beitskleuren

Houd er rekening mee dat computermonitoren kleuren anders van elkaar weergeven en dat de kleuren hier enigszins kunnen variëren van batch tot batch. Neem contact op met uw Leadcom Seating-verkoopvertegenwoordiger voor monsters, als een specifieke of exacte kleurovereenkomst is vereist, of voor meer informatie.

HY Series

IS-serie – Voor model 542/543/546/547

9000-serie –  Voor model 548