Waarom Leadcom Seating?

Leadcom Seating is wereldwijd specialist in stoelen voor openbare ruimtes. We ontwerpen en maken op maat gemaakte zitoplossingen voor auditoriums, bioscopen, luchthavens, onderwijsinstellingenkerken en transportmiddelen. We weten dat er op het gebied van stoelen voor openbare ruimtes veel te kiezen valt. Daarom hebben wij het makkelijk voor u gemaakt en op een rijtje gezet waarom Leadcom Seating absoluut de beste keuze voor uw ruimte is.

0002-400x399

Bijdragen aan een betere wereld…

Het gaat er niet alleen om wat we doen, maar vooral ook om hoe we het doen. Zo doen we nooit concessies aan kwaliteit en veiligheid. We zullen nooit voor commercieel gewin de kantjes er vanaf lopen. We houden altijd rekening met de mensen en de wereld waarin we leven: van elke stap van productontwikkeling en productie, tot investeringen in onze huidige en toekomstige medewerkers. Dit zijn waarden die Leadcom al vanaf dag één hooghoudt.

  • Grondstoffen – alle wol, stoffen, lijmen en poedercoatings die Leadcom Seating in de productie gebruikt, zijn milieuvriendelijke producten

  • Afvalbehandeling – afvalwater wordt alleen op het gemeentelijke riool geloosd na een drievoudige zuivering. Verontreinigde lucht wordt gereinigd via actieve koolstof filtering en vervolgens uitgeblazen door schoorstenen. Stof wordt opgevangen in stofcollectoren.

  • Recyclen en hergebruiken – de processen om metalen delen van een poedercoating te voorzien worden uitgevoerd in stofvrije ruimten, waarbij het poeder wordt opgevangen en hergebruikt. Afval van ijzer, hout, weefsels en uiteenlopende soorten papier worden gerecycled en hergebruikt.

  • Project voor zonnepanelen – de zonnepanelen op het dak van de Leadcom-fabriek genereren jaarlijks 2 MILJOEN KW aan stroom.

img
solar panel

Leadcom Productie