Samen vorm geven aan de toekomst

De 37e Internationale Meubelbeurs in China, waar ruim 3.868 bedrijven hun producten toonden, trok 168.881 professionele bezoekers en honderden mensen die bepalend zijn voor de visies in de branche. Tijdens de beurs had Leadcom Seating een seminar georganiseerd om met professionals van gedachten te wisselen over de toekomst van het meubilair voor de publieke ruimte. De bijeenkomst werd bezocht door honderden directieleden van vele verschillende ondernemingen.

De discussies tijdens het seminar gingen over de integratie van materialen en conformiteit van platforms. Er werd van gedachten gewisseld over gezichtspunten, visies, ontwikkelingen in de vraag van de consumenten en over hoe producenten van zitmeubilair hun materialen kunnen delen. Men ging ervan uit dat het tot voordeel strekt als verschillende ondernemingen uit verschillende branches besluiten tot samenwerking. Dit is niet alleen van voordeel voor de betrokken ondernemingen, maar ook voor consumenten die genieten van een groter en luxueuzer zitcomfort. Samenwerken leidt ook tot efficiëntere integratie van materialen en conformiteit van platforms.

Afgezien van de samenwerking binnen de branche, was er ook aandacht voor de uitdagingen die de vragen van de consument steeds weer stellen en voor discussies over de huidige trends. Een panel van deskundigen ontwikkelde ideeën over hoe producten kunnen leiden tot een persoonlijke beleving. Voor ons staat vast dat de toekomst van de industrie gestalte zal krijgen door de samenwerking van allen die actief zijn op deze markt.