Het doet Leadcom Seating genoegen te kunnen melden dat de installatie van 844 stoelen in het kantoor- en kunstgebouw van de premier in Brunei Darussalam tot volle tevredenheid van klant en publiek is afgesloten.

Het kantoorgebouw van de premier in Brunei is een ultramodern complex met zes verdiepingen op een centrale locatie tussen de regeringsgebouwen aan de Jalan Menteri Besar-straat in de hoofdstad. Er is een totale oppervlakte van 92.000 m2 beschikbaar voor kantoren en operationele faciliteiten.

Brunei project

LEADCOM SEATING heeft een volledig nieuw type zitmeubel voor auditoria geleverd dat is afgestemd op de specificaties van de klant voor wat betreft vorm, afwerking in hout en bekleding.

Het zitgedeelte en de binnenkant van de rugleuning zijn bij het nieuwe model volledig bekleed, terwijl de buitenkant van de rug is afgewerkt met hout van een hoge kwaliteit. De eindpanelen zijn gestroomlijnd uitgevoerd en de uiteinden van de armleuningen in massief hout passen bij de achterpanelen. Het stof en de houten afwerking van dit model zijn zo gekozen dat ze passen bij het kantorencomplex met zijn strakke en elegante uitstraling.