Onze jaarlijkse vergadering is steeds weer een goede gelegenheid om aan het einde van het boekjaar het glas te heffen. Dit jaar, echter, waren er twee feestelijke redenen, namelijk 20 jaar Leadcom Seating en het Chinese Nieuwjaar.

Onder grote bijval van de medewerkers betrad de directie het podium om de toespraken bij de opening van de bijeenkomst te houden, de beste wensen voor het nieuwe jaar uit te spreken en een toast uit te brengen op het verleden, heden en toekomst van de onderneming. Na de toespraken en de toasts was het tijd voor een feestelijk diner. De wijn was goed en de gerechten smaakten uitstekend, maar het beste waren waarschijnlijk nog de verschillende optredens die door onze eigen medewerkers werden verzorgd. We hebben gelachen, geapplaudisseerd en ons verwonderd over het talent van de collega’s die zongen, dansten en geestige persiflages ten beste gaven.

Zoals gebruikelijk bood de jaarlijkse vergadering weer een perfecte gelegenheid om de mensen in de grote Leadcom-familie en andere vrienden te ontmoeten.