Het Industry-University Cooperative Research Center, een gezamenlijk project van Leadcom Seating en Northwestern Polytechnical University van Xi’an Shaanxi, werd op 6 november 2017 officieel geopend. De officiële opening vond op een prachtige herfstdag plaats op de universiteit. Jason Zhang, CEO van Leadcom, Lucas Liu, Engineering Director, de heer Wu, rector magnificus van de NPU, en andere hooggeplaatste personen van de universiteit en Leadcom Seating waren aanwezig bij de officiële opening en de onthulling van een plaquette.

Leadcom Seating maakte de opzet van het Center financieel mogelijk. De afdeling Research & Development treedt op als de belangrijkste geldschieter. Deze samenwerking biedt Leadcom Seating en de universiteit een unieke mogelijkheid te profiteren van elkaars vaardigheden en deskundigheid. Met meer dan 20 jaar ervaring bij de productie van zitmeubels kunnen wij een praktijkgerichte bijdrage leveren aan het onderzoek dat de universiteit verricht.

De samenwerking biedt studenten een perfecte gelegenheid de nodige werkervaring op te doen voordat zij in bedrijven aan de slag gaan. Dankzij hun training bij het Center verwerven zij een inzicht in hoe bedrijven werken, zodat zij vanaf het eerste begin een wezenlijke bijdrage kunnen leveren. Bij het Center doen de studenten ook de basiskennis op die zij nodig hebben voor hun verdere training als werknemers bij Leadcom Seating.