Leadcom Seating heeft ook vorig jaar weer met veel succes deelgenomen aan de jaarlijkse Chinese vakbeurs voor meubels die van 10 tot 14 september in Sjanghai werd gehouden. De respons was overweldigend en wij willen alle bezoekers van onze stand dan ook danken voor hun belangstelling. Zonder u zou de beurs lang niet zo succesvol zijn geweest.

De producten die wij toonden horen tot onze meest verkochte zitmeubels voor auditoria, bioscopen en wachtruimten. De beurs was ook een goede gelegenheid de klanten in de verschillende doelgroepen onze toonaangevende producten te tonen. Tijdens de gesprekken die wij hebben gevoerd, zijn wij heel wat te weten gekomen over hoe zij denken over onze huidige en mogelijk nieuwe producten.

‘Dit was het jaar van de uitdagingen, vooral op de Chinese markt,’ zei Jason Zhang, directeur van Leadcom Seating, ‘maar ik heb er alle vertrouwen in dat wij nog verder zullen groeien, ondanks de toenemende concurrentie. De medewerkers van Leadcom doen er alles aan om onze positie aan de top te handhaven en steeds beter te worden. Ik verheug me op het laatste kwartaal om dan te kunnen terugkijken op een bevredigend jaar.’

Dank aan allen, vooral aan onze nieuwe vrienden en klanten! We hopen u allen weer snel te mogen begroeten. Als u informatie wilt ontvangen over Leadcom Seating, neem dan contact op met onze vertegenwoordiger of met de afdeling support. Wij staan altijd klaar u verder te helpen.

Een blik op de foto’s van de beurs: