Gelukkig met de keuze van Maestro Vip verstelbare stoelen in de Big Bio Cinema in Denemarken.

De klant is niet alleen zeer tevreden met de kwaliteit van de stoelen, maar ook met het systeem waarmee hij met één druk op de knop bij alle stoelen in de zaal de voetensteunen kan opklappen. De poetsploegen hoeven dan de steunen niet meer één voor één op te klappen voor het begin van de volgende film!

big bio cinema - leadcom seating

De BIG BIO-bioscoop opende voor het eerst zijn deuren op 30 oktober 2015 in Herlev, vlak buiten Kopenhagen.

De eigenaren hebben kosten noch moeite gespaard en de BIG BIO is dan ook een ultramoderne bioscoop. De gedachte achter de inrichting met luxueuze stoelen en vaste vloerbekleding is dat men de gasten een ongeëvenaarde mate van comfort moet bieden voor een ongekende bioscoopbeleving.

‘Wij moeten ons onderscheiden van de andere bioscopen in de buurt. Dat lukt alleen als we luxe tot norm verheffen en de verstelbare stoelen van Leadcom Seating zijn dan ook een essentieel bestanddeel van deze norm’. – Henrik Obel, eigenaar van BIG BIO. 

big bio cinema, leadcom

big bio cinema leadcom cinema recliner

Luxe zorgt voor een betere bezettingsgraad
BIG BIO heeft een norm ingevoerd die tot nu toe onbekend was in Europa en biedt daarmee de toeschouwers de best mogelijke filmbeleving. De bezoeker staat centraal!

Om te kunnen concurreren moeten de bezoekers meer comfort ervaren zonder dat dit ten koste gaat van de prijzen. Afgezien van het ultieme comfort, heeft de BIG BIO ook het beste geluid te bieden: het DOLBY ATMOS-geluidssysteem is standaard in alle zalen.

‘De kaartjes zijn niet duurder dan elders, maar wij denken dat de hogere norm tot een betere bezettingsgraad zal leiden’, oordeelt Henrik Obel.