Ondanks de stromende regen waren wij uitermate verheugd vast te stellen dat de jaarlijkse CIFF-beurs weer een groot succes was voor Leadcom Seating. Wij danken allen die de tijd genomen hebben voor een bezoek aan onze stand. U hebt ervoor gezorgd dat de beurs voor ons de moeite waard was.

De beurs werd gehouden van 28 maart tot 1 april in Guangzhou, China. Leadcom Seating had een zeer aantrekkelijke stand om de nieuwste ontwikkelingen en technologieën te tonen. Een voorbeeld daarvan was een nieuw systeem voor verstelbare stoelen dat beschikbaar is voor de onlangs geïntroduceerde IMPERIUM- en VENUS-bioscoopstoelen. Het deed ons genoegen dat zowel bestaande als nieuwe klanten belangstelling toonden voor de nieuwe producten. Wij zijn ook erkentelijk voor hun meningen en suggesties, waarvan wij gebruik kunnen maken om onze stoelen nog verder te verbeteren.

Als u de CIFF niet kon bezoeken, is er nog de volgende Canton-beurs, die van 23 tot 27 april wordt gehouden in Guangzhou, China. U vindt ons in hal 11.2 en ons standnummer is D45-46. Wij verheugen ons erop u te mogen begroeten.