Het Chinese Nieuwjaar is altijd een goede gelegenheid voor een nieuw begin. In een sfeer van optimisme en hoop op goede tijden heeft Leadcom Seating zijn jaarlijkse feest gehouden van 7 tot 9 februari in het 5-sterren O.Y.C Hotel in Zhaoqing, Guangdong. Het was de gelegenheid het succes van 2013 te vieren en het nieuwe jaar te beginnen.

Dit jaar was het thema voor het feest ‘Inspireer en Deel’. Het grootse feest werd bezocht door alle medewerkers en relaties van Leadcom Seating. Er waren tal van activiteiten, zoals een bijeenkomst om mensen in het zonnetje te zetten, een avondfeest, activiteiten buiten, zoals wandeltochten, bootraces en een kookwedstrijd.

Het 3-daagse evenement begon met de bijeenkomst waarop mensen werden onderscheiden. De heer Xinyun Wu, eigenaar van Leadcom Seating, hield een toespraak waarin hij de medewerkers dankte voor hun inzet gedurende het hele jaar. Hij vatte samen wat er is bereikt en zette uiteen wat de doelstellingen zijn voor de komende jaren. Na de toespraak werden de 3 top-verkoopteams en de medewerkers die langer dan 10 jaar in dienst zijn speciaal onderscheiden voor hun uitstekende prestaties en toewijding aan de onderneming.

Het hoogtepunt van het jaarlijkse evenement was het grote en geslaagde feest. De optredens van de verschillende afdelingen oogstten veel applaus. Een aantal collega’s wonnen mooie prijzen in de loterij.

Het jaarlijkse feest was beslist een groot succes en een goed begin voor 2014. Wij zijn ervan overtuigd dat de onderneming de koers zal kunnen aanhouden en weer een bevredigend jaar tegemoet zal gaan.